Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de dienst.

Voor dit probleem hebben we vanaf vandaag een oplossing, want dan gaan we van start met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven.

Als je gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren, of klik op één van de afbeeldingen hieronder. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden.

Wil je makkelijk aan onze kerk geven? Ga naar ons kanaal op Kerkdienstgemist.nl of in de Kerkdienstgemist app, of zoek ons op in de Givt-app! Gebruik je Kerkdienstgemist, dan vind je rechts onderin je scherm de knop ‘Geef met Givt’!

Binnenkort in de gemeente: